Avinstallasjon av DriverFinder

Slik avinstallerer du DriverFinder i Windows

DriverFinder er en programvareløsning som er utviklet til å fjerne og oppdatere utdaterte drivere som er installert på systemet ditt i Windows. Drivere er programvarekomponenter til maskinvareenheter, og sørger for at kommunikasjonen mellom enheten og datamaskinen fungerer korrekt. Utdaterte drivere på en datamaskin kan forårsake systemfeil og redusere datamaskinens yteevne.

Hvis du ønsker å avinstallere DriverFinder igjen etter at du har fjernet og oppdatert de utdaterte driverne, skal du bare følge denne veiledningen:

  1. Start Windows og sørg for at du logger på med administratorrettigheter
  2. Klikk på knappen «Start» (nederst i venstre hjørne) og velg «Kontrollpanel». Klikk på ikonet «Programmer» og velg «Programmer og Funksjoner». Et dialogvindu vil åpne og du får en oversikt over alle de programmene som er installert på datamaskinen din.
  3. Finn «DriverFinder» i oversikten og dobbeltklikk på navnet. Dermed starter avinstallasjonen av DriverFinder.
  4. Klikk på «Next» i avinstallasjonsvinduet og velg DriverFinder i listen over Uniblue-programmer. Klikk på «Next» for å starte avinstallasjonen. Klikk deretter på «Finish» i «Successful Uninstall»-dialogvinduet for å avslutte avinstallasjonen.
  5. Start datamaskinen din på nytt, slik at Windows kan fjerne alle de midlertidige filene og lagre systemendringene.
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0