Last ned drivere til Acer

Trenger du å få oppdatert driverne på datamaskinen din? Her på PC-Drivers.dk kan du laste ned programmet DriverFinder som hjelper deg med å finne alle de nyeste driverne som passer til datamaskinen din og de maskinvareenhetene som er installert.

Acer er navnet på en maskinvareprodusent som også kjent under navnet Multitech. Acer/Multitech produserer datamaskiner og designer en del andre elektroniske IT-enheter. Acer ble grunnlagt i 1976 i Taiwan og ble på kort tid en av Asias hurtigst voksende IT-virksomheter i sin bransje.

3D i 1978 ble Microprocessor Training Center grunnlagt som en avdeling under Acer. Her trente Acer 3000 IT-ingeniører med fokus på utvikling av revolusjonerende IT-produkter til bedriftens fremtidige produktportefølje – og alle ble tilbudt aksjer i selskapet. Noen av de viktigste teknologiske øyeblikkene i Acers historie, er blant annet at de står bak Taiwans første masseproduserte PC (Personal Computer, eller «personlig datamaskin» på norsk) for eksport og Taiwans første 8-bits hjemmedatamaskin. Dessuten skapte selskapet Acerland som var Taiwans første desiderte kjede av datamaskinforretninger.

Det var først i 1987 at navnet «Multitech» ble erstattet med Acer, og selskapet satte alle krefter inn for å bruke Acer som et varemerke for deres datamaskiner. Med introduksjonen av ny teknologi, samt strategisk og geografisk vekst, ble Acer i løpet av 1990-tallet og til i dag et av de største datamaskinmerkene i verden. På verdensplan sysselsetter Acer i dag flere enn 5 500 ansatte innenfor salg, utvikling, produksjon og markedsføring. Acers salgs- og servicenettverk strekker seg over 100 land, og i 2005 omsatte selskapet for mer enn 10 milliarder dollar på verdensplan. I 2007 var den omsetningen steget til 14 milliarder dollar.

Acer anses for å være verdens nest største produsent av bærbare datamaskinen og verdens tredje største produsent av stasjonære datamaskinen. I tillegg til utvikling og produksjon av datamaskiner, så utvikler Acer bærbare datamaskiner, lesebrett, lagringsmedier, håndholdte datamaskiner, skjermer, prosjektorer, digitale kameraer, fjernsyn og en del mindre elektroniske enheter. Acer har spesielt gjort seg med merket innenfor bærbare datamaskiner med Aspire- og TravelMate-seriene. Disse seriene er velkjente for deres unike stil, brukervennlighet og multimediefunksjoner. Ferrariserien av bærbare datamaskiner er et resultat av et samarbeid mellom Acer og det sterke Ferrari-merket.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0