Last ned drivere til ASUS

Er de ASUS-driverne som er installert på datamaskinen din utdaterte, eller fungerer ASUS-enheten din ikke som den skal, da er det på tide å laste ned og oppdatere driverne dine til de nyeste versjonene.

ASUS er en av de ledende produsentene av hovedkort til både stasjonære og bærbare datamaskiner. Bare i 2016 solgte ASUS 55 millioner hovedkort og 1 av 3 datamaskiner produsert i 2006 inneholdt et hovedkort fra ASUS.

Porteføljen av ASUS-hovedkort er imponerende, siden ASUS utvikler hovedkort både til datamaskiner på øverste hylle og til alminnelige datamaskiner i et litt rimeligere segment. Blant den vanlige maskinvaren vi finner integrert i hovedkort fra ASUS, finner vi for eksempel brikker fra NVIDIA, Intel, SiS, VIA og ULI.

ASUS introduserte nylig en ny teknologi kaldt «ENERGY Processing Units», eller EPU, til hovedkortet deres. Hovedkort utstyrt med EPU-teknologien bruker mye mindre strøm og tillater en raskere oppstart av datamaskinen. Her kan det nevnes at ASUS Express Gate kun trenger 5 sekunder for en komplett oppstart av datamaskinen.

ASUS har også utviklet termiske nyskapninger som omfatter CPU-kjølere som leder bort varme mer effektivt – for eksempel reduserer ASUS Lion Square CPU-varmen med 30%.

I tillegg til produksjonen av hovedkort, så tilbyr ASUS også en komplett portefølje av elektroniske forbruksprodukter – datamaskiner, notebooks/bærbare datamaskiner, lydkort, en minidatamaskin som heter «Eee PC», grafikkort, LCD-skjermer, nettverksenheter, harddisker, PDA-enheter, tjenere/servere, nettkamera og mobiltelefoner.

ASUS notebooks var faktisk blant de første datamaskinene i verden som oppnådde TCO’99-sertifiseringen. Dette er en sertifisering som stiller strenge krav til miljøriktige elektronikkomponenter. Krav til TCO’99-sertifisering er strålingsemisjonskontroll, batteriforbruk, ergonomi og økologi.

ASUS Eee PC har blitt litt av en sensasjon da ASUS løftet sløret for denne minidatamaskinen. Eee PC er en lettvekter blant bærbare datamaskiner med sin lille 7″ skjerm. Denne datamaskinen er velegnet til arbeide mens man er på farten. Designet av Eee PC fokuserer på energibesparelse og rask oppstartstid – det er innebygget trådløst nettverk og spesielle utgaver av Windows og Microsoft Office.

Selv om hovedkort og datamaskinutstyr er hovedforretningen for ASUS, så tilbyr selskapet også en del andre innovative produkter – blant annet en internettradio hvor brukere kan opprette trådløs forbindelse til internettet og lytte til tusenvis av radiostasjoner fra hele verden. Denne internettradioen er en selvstendig enhet som ikke krever tilkobling til en datamaskin.På det overordnede plan sysselsetter ASUS over 8000 ansatte over hele verden. ASUS har fabrikker, administrasjon og salgsavdelinger i Taiwan, USA, Canada, Bangladesh, India, Hong Kong, Indonesia, Malaysia, Singapore, Sør-Amerika, Tyrkia, Vietnam, Italia, England, Spania, Polen, Tsjekkia, Ungarn og Nederland. ASUS blir stadig belønnet med diverse priser for produktdesign, produktutvikling og i det hele tatt priser som forteller at ASUS sine produkter er overlegne på mange områder.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0