Last ned drivere til ATI

Er dine ATI-drivere utdaterte og mangler oppdateringer, da har du muligheten til å finne, laste ned og oppdatere alle ATI-driverne på datamaskinen din.

ATI Technologies er produsenten av AMD-prosessorer, chip og grafikkort. Som bedrift ble ATI grunnlagt i 1969, og i 2007 hadde ATI oppnådd en omsetning på hele 6 milliarder dollar. ATI blir på nåværende tidspunkt ledet av CEO Hector Ruiz.

I tillegg til å være en produsent av maskinvarekomponenter, så er ATI Technologies også dypt involvert i sosial-, miljø- og etisk ansvarlig produksjon og markedsføring av produktene sine.  ATI Technologies er et aktivt medlem av Electronics Industry Code of Conduct, som er en gruppe virksomheter dedikert til sosialt ansvarlig og miljøvennlig produksjon av produkter.

I ATIs portefølje finner man blant annet maskinvarekomponenter som ATI Radeon grafikkort til PC-er og bærbare datamaskiner, TV på PC, brikkesett til hovedkort, grafikk til arbeidsstasjoner, grafikk til tjenere/servere, i tillegg til Radeon grafikkort til Macintosh. De teknologiene som ATI benytter i produktene sine er blant annet ATI Crossfire, ATI Avivo HD, ATI HyperMemory, AMD StreamComputing, ATI Hybrid Graphics, ATI Catalyst og ATI PowerPlay.

De produktene og den teknologien som ATI utvikler, arbeider perfekt sammen og har alltid hatt et rykte på seg for å styrke den generelle yteevnen markant. For eksempel så har ATI Radeon GPU sammen med ATI Catalyst-teknologien resultert i grafikk i en uovertruffen høy kvalitet og stabil yteevne. ATI Radeon serien av HD-grafikkort er den seneste generasjonen av grafikkort som leverer HD-grafikk.

ATI utgir nye drivere til maskinvarekomponentene deres flere ganger per måned – de månedlige oppdateringene forbedrer yteevnen på populære datamaskinspill som benytter OpenGL og Direct3D. Drivere til ATI Catalyst gir brukeren fullstendig kontroll over deres ATI Radeon GPU. De installerte driverne tilbyr også en brukergrenseflate hvor brukeren kan konfigurere innstillingene ved grafikkortet, justere yteevnen og sette opp flere skjermer per datamaskin.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0