Last ned drivere til Audigy

Creative Labs skapte seg et navn med introduksjonen av lydkortet Sound Blaster i 1989. Sound Blaster ble kjapt det lydkortet man måtte ha, og som har æren for å ha startet en multimedierevolusjon innenfor lydopplevelser på datamaskinen. Mange ting har endret seg siden Sound Blaster kom til verden, blant annet hvordan brukere hører lyd via datamaskinen deres.

At disse første lydkortene var revolusjonerende i deres egen tid er udiskutabelt. Nye forandringer, som introduksjonen av Sound Blaster Audigy, har gjort det mulig for Creative Labs å fortsatt være førende innenfor lydkortsområdet.

Sound Blaster Audigy er rettet mot lydbehovene hos nåtidens datamaskinbrukere. For eksempel lytter mange brukere til MP3-musikk direkte fra datamaskinene deres. Med et Audigy-lydkort installert blir MP3-lydkvaliteten betraktelig bedre ved hjelp av 24-bit ADVANCED HD-lydteknologien. Dessuten støtter Audigy multikanaler slik som Surround Sound inklusiv 5.1 og 7.1 sound.

Spilleentusiaster vil nyte opplevelsen av Audigy med funksjoner som EAX ADVANCES HD 3.0 og lydeffekter som 3D-lyd gjennom flere høyttalere. I tillegg til å høre på musikk og spille spill på datamaskinen, er det mange mennesker som ser DVD-er eller laster ned filmer. Før i tiden var stereolyd utmerket, men nå er det imidlertid slik at filmentusiaster ønsker å dra fordel av ubegrenset Surround Sound og høre filmens lyd gjennom flere høyttalere.

Dessuten bruker mange mennesker i dag datamaskinene sine som en del av et omfattende hjemmekinosystem. Det er nødvendig for lydkortet deres at de er i stand til å sende den ønskede multikanallyden til de forskjellige høyttalerne i hjemmekinoen.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0