Last ned drivere til Brother

Brother Industries ble grunnlagt i Japan for over 100 år siden, da Kanekichi Yasui grunnla virksomheten «Yasui Sewing Machine Co.» som senere ble kjent som «Yasui Brothers’ Sewing Machine Co.» i 1925. Selskapet produserte symaskiner og begynte å eksportere disse i 1947.

På 50- og 60-tallet hadde bedriften adskillige avdelinger og utvidet forretningsområdet sitt til markedet for elektroniske enheter, både forretningsmaskiner og verktøymaskiner. Som en konsekvens av denne ekspansjonen begynte Brother å produsere skrivemaskiner og skrivere på 70-tallet. På 80-tallet beveget Brother seg inn i bransjen for telekommunikasjon og nettbasert karaoke i 1992.

Den amerikanske delen av Brother, Brother International Corporation, ble grunnlagt i 1954 med det formål å fokusere utelukkende på det amerikanske markedet. Brothers nåværende produktportefølje omfatter blekkskrivere, laserskrivere, etikettskrivere, multifunksjonsenheter, stoffskrivere, symaskiner til private forbrukere, symaskiner til industrielt bruk, skrivemaskiner, faksmaskiner, maskinverktøy og tilbehør til disse enhetene.

Når man leter etter drivere til Brother, så er det hovedsakelig til de forskjellige typene og modellene av skrivere Brother produserer. Mangler du drivere til din svart/hvit-laserprinter fra Brother eller fargelaserprinter, så er løsningen å bruke programmet vårt for å finne, laste ned og oppdatere de driverne på datamaskinen din som kreves for optimal utnyttelse av din skriver fra Brother.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0