Last ned drivere til Creative

Er de Creative-driverne som er installert på datamaskinen utdaterte, eller fungerer ikke Creative-lydkortet ditt korrekt? Da er det på tide å laste ned og oppdatere driverne dine til de aller nyeste.

Creative forsyner forbrukere over hele verden med multimedieprodukter av høy kvalitet. Selskapet er mest kjent for sine Sound Blaster-lydkort og ZEN digitale musikkavspillere. Men selskapet produserer også MP3-spillere, web-kameraer, tastaturer, høyttalere, hodetelefoner, bærbare mediesentre og PC-periferiutstyr. Creative ble grunnlagt i 1981 i Singapore med fokus på multimedia. Sound Blaster-lydkortet ble utviklet i 1989, og ble raskt standarden for lydkort.

Siden det er et globalt firma, har Creative et stort nettverk av fasiliteter rundt omkring i hele verden. Hovedkvarteret ligger i Singapore hvor forskning og utvikling, design, produktinnovasjon, salg og markedsføring, distribusjon, logistikk og teknisk support koordineres. I tillegg er Creative Labs America, Creative Labs Europe og Creative Labs Asia alle datterselskap av den opprinnelige Creative-organisasjonen.

I 2006 passerte Creative et nettsalg på mer enn 1 milliard dollar. Produkter som personlige digitale underholdningsavspillere, digitale videokameraer, nettkamera, lydkort, docking-systemer, høyttalere, hodetelefoner, øretelefoner, headsett, musikkeyboards, datamaskin-keyboards og mus har bidratt til dette store overskuddet. Creative Labs Sound Blaster-lydkort har kanskje startet en multimedierevolusjon, men er de fortsatt førende på markedet? Ja. I dag baner fortsatt Sound Blaster-lydkortet veien videre. Denne serien av lydkort inkluderer kort som er designet til å spille med X-Fi-teknologi, så vel som lydkort designet til opplevelser der hjemme med hjemmekinoen.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0