Last ned drivere til Samsung

Samsung er en koreansk virksomhet med en lang historie innenfor forskjellige forretningsområder. Byung-Chull Lee Samsung grunnla firmaet tilbake i 1938 som et eksportfirma som eksporterte tørrfisk, grønnsaker og frukt. Etter 10 år hadde Samsung sine egne møller og eget produksjonsmaskineri. De følgende årene vokste Samsung i størrelse og ekspanderte til andre bransjer som detaljhandel, sukkerfremstilling og forsikringer til private. Samsung Electronics Manufacturing, senere kjent som Samsung Electronics, ble en integrert del av samsungkonsernet i januar 1969.

Samsung fortsatte å vokse og ekspandere sine forretningsområder på 70-tallet hvor fokuset på dette tidspunktet var på kjemisk- og petrokjemiskproduksjon, i tillegg til salg av tekstiler og skipsbygning. Mange forskjellige samsungavdelinger så dagens lys i denne perioden. Det var også på 70-tallet av markedet for elektronikk til de private hjem vokste eksplosivt, noe Samsung Electronics også gjorde. I 1977 begynte Samsung å eksportere fargefjernsyn, og i 1980 nådde Samsung en omsetning på 100 milliarder dollar i eksport alene.

Samsung fortsatte sin vekst på 80-tallet – også helt ut i rommet. Samsung Aerospace Industries, som startet som Samsung Precision Company i 1977, begynte å fokusere på romstasjoner og romfasiliteter på månen og lengre ut i rommet. I 1985 ble Samsung Data Systems opprettet som en avdeling under konsernet, og denne avdelingen hadde strengt fokus på informasjonsteknologien. I løpet av 80-tallet ble Samsung den største produsenten av elektronikk i hele verden.

Det var på 90-tallet at Samsung introduserte sin første 10-tommers TFT LCD-skjerm og verdens første 64Mb DRAM. Samsung har siden blitt den ledende produsenten av LCD-skjermer og anerkjent som en av de største produsentene av elektroniske komponenter som harddisker, optiske drev, bærbare prosjektorer, bærbare datamaskiner, digitale kameraer, videokameraer, mobiltelefoner, fjernsyn, MP3-avspillere, skrivere og elektroniske bruksgjenstander til husstanden.

Samsungs historie går mer enn 80 år tilbake i tid, og selskapet som startet med å selge tørrfisk har blitt et verdenskjent konglomerat.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0