Slik får du en raskere PC

Opplever du at PC-en går tregere enn vanlig? Da kan det være på tide å bytte driver. Dersom du har problemer med å spille av lyd, ikke får web-kameraet til å fungere, eller opplever at tastaturet og skjermen ikke samsvarer, kan dette skyldes en gammel driver. De fleste problemer som oppstår med datamaskiner, skyldes nemlig nettopp dette.

Det kan være flere ting som fører til at maskinen går tregt, uansett er dette et irritasjonsmoment. Dersom du bruker maskinen hyppig, vil driveren fortere bli utslitt og du må bytte oftere. En rask PC er viktig, særlig hvis driver med spilling på e-Sport og besøker sider som eSports-Betting.io eller jobber hjemmefra.

En rask PC vil gjøre spillopplevelsen langt bedre og mer brukervennlig. Mange bytter gjerne ut gamle PC-er, før de har sjekket hva problemet egentlig er. Dette blir det unødvendig forbruk av. Å bytte en driver er enkelt, og det er like enkelt å finne ut om du faktisk må bytte den eller ikke.

Uansett om datamaskinen din er ny eller gammel, vil det lønne seg å sjekke statusen på driver før du tar den med til reparasjon. Det koster som regel mye å ta maskinen med til en reparatør, uavhengig av om de finner et problem eller ikke. I tillegg vil det være sløsing av midler å bruke penger på dette, hvis problemet skulle være så enkelt som en utdatert driver.

Slik bytter du driver

Ved hjelp av programvarer som DriverFinder, er det enkelt å finne ut hvilken driver du har behov for. Disse pleier som regel ikke å koste for mye, og det er langt billigere å bytte driver enn å bytte hele maskinen. Skulle du likevel ha behov for ekstra midler, kan det lønne seg å benytte sider som lånekalkulator.info for å finne ut hva du kan låne.

Vi trenger som regel en rask PC kjapt, og har ikke tid til å vente på neste lønning for å ordne dette. I slike situasjoner kan et kortsiktig lån komme godt med. Da får du fikset problemet raskt, uten at det ødelegger arbeidsrutinene dine eller spillopplevelser. Men det er viktig å vite hvilken driver du har behov for, får du går til innkjøp av en ny.

Ved hjelp av programvare som DriverFinder, kan du enkelt finne ut hvilken modell og type som passer for din maskin. Ulike maskiner har nemlig behov for ulike drivere. Driverfinder vil se på hvilken type datamaskin du har, samt hvilken årsmodell, type og hvilke programvarer du har installert. Slik finner den din perfekte nye driver.

Opplever du at webkameraet ikke fungerer? Eller kanskje lyden fra høyttaleren har forsvunnet – dette skyldes som oftest en utdatert driver. Den berømte Blue Screen of Death er også et sikkert tegn på at driveren må skiftes ut. Hvis du ikke får maskinen til å kjenne igjen skriver eller scanner, eller hvis du har problemer med å spille av videoer, burde du installere DriverFinder.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0