Ta vare på din datamaskin

De aller fleste av oss er en datamaskin. i tillegg til denne har vi gjerne en eller flere enheter, som telefon og nettbrett. Vil gjerne forsiktige med disse enhetene, og passer på at det ikke blir våte eller får andre skader. Det er imidlertid ofte glemmer her , er et av vare på innsiden av disse enhetene. Har du samlet opp altfor mye filer og dokumenter, som gjør at datamaskinen jobber saktere?

Vi bør alle ta en jevnlig opprydding på vår datamaskin. Det er lurt å fjerne ting du ikke trenger, å lagre ting du vil beholde i skyen. Om absolutt alt ligger på datamaskinen din, vil den etter hvert blir tregere, og mindre effektiv. Det er enkelt å unngå dette mamma om du er bevisst på hva du lagrer på selve maskinen. Vi har alle ønsker jo at datamaskinen vår skal jobbe kjappest mulig.

Vi bruker datamaskin til alt mulig, enten det er spill på Casino-Bonuses.io, eller for å lese de siste nyhetene. The at den henger seg opp i midten av et spennende spill , eller gjør at videoer hakker, vil oppleve svært irriterende. Heldigvis kan vi forhindre dette, ved å ta en jevnlig opprydding i sakene våre. Bare husk på å være forsiktig med filer du ikke vet hva inneholder, da disse kan være kritiske for at datamaskinen skal fungere.

Du bør derfor aldri slettet filer du ikke vet hva inneholder, men fjern heller de du selv har lagret og er helt sikker på hva er. De fleste av oss har mange bilder og video er vi gjerne vil ta vare på, menn som dessverre tar svært stor plass på maskinen vår. det beste er da å lagre disse på en ekstern harddisk, eller i en nettbasert skytjeneste.

Hold orden i sakene

Etter hvert finnes det mange steder vi kan lagre vil der kommer videoer og andre dokumenter vi vil ta vare på. Og om du har Microsoft Word , er sjansene store for at du har er inkludert lagringsplass her. Sjekk ut om dette gjelder deg , og overfør dokumentene dine dit om du har denne tjenesten. Om du installerer VPN på din datamaskin, vil også denne hjelpe deg med en god del av opprydningsarbeidet.

VPN identifiserer filer du ikke trenger, og sletter disse fra maskinen din. Etterpå vil du merke at maskinen går atskillig raskere. I tillegg gir denne tjenesten der mange andre fordeler. Du vil blant annet kunne surfe mer anonymt. Mange ønsker å ha mer anonymitet, også når det gjelder økonomi. Om du vil lære mer om digital valuta, kan KjøpBitcoins.com være et supert sted å starte.

Om du installerer en VPN, kan du også besøke nettsider som er sensurert i Norge. Dette gjør at du får en bedre oversikt over hva som foregår i verden. Du kan også se serier og filmer på en strømmetjeneste som Netflix, selv om disse ikke enda er lansert i Norge. Du ville altså være mye friere på nett, og slippe å bekymre deg for hvem som leser din personlige informasjon.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0