VPN til Android

Mange av oss har i løpet av de siste par årene fått øyet opp for hvor viktig det er å beskytte seg selv på internett. Enkelte tenker nok at det ikke er så viktig å beskytte eget privatliv på nett, da man ikke har noe å skjule uansett, men dette er foruten poenget.

Ved bruk av en VPN til Android beskytter man ikke bare sin personlige IP-adresse, men også personlig informasjon som potensielt kan misbrukes.

Tilgjengelig på flere plattformer

VPN-markedet har i dag virkelig vokst seg stort, og VPN-tjenester har gått fra å være tabu til å bli mainstream. Folk av alle mulige ferdighetsnivå ser nå verdien i bruk av en VPN, utenom bare å gjemme sin posisjon. Etter hvert som markedet har utviklet seg, har behovet for bruk av VPN på flere plattformer enn bare datamaskinen også blitt større.

I dag er det hovedsakelig Android og Apple iOS som dominerer mobilmarkedet, og Android har flest mobilbrukere globalt. Stadig flere av disse brukerne får behov for VPN på mobilen, og i takt med disse behovene har de fleste store VPN-tjenestene der ute nå kommet ut med egne versjoner for Android. Dette betyr at du også kan nyte frihet og sikkerhet på nett via mobilen.

Frihet og sikkerhet

En VPNs hovedoppgave er å levere frihet og sikkerhet til brukere på nett. Dette innebærer blant annet å skjule brukerens ekte posisjon for potensielle inntrengere, samt å gi tilgang til nettsider som ellers ville vært blokkerte der man bor. Dette er nå også tilgjengelig på Android.

Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0